Lange AfstandsWandeling LAW

Zaterdag 4 juni 2022 heeft alweer de minder zware, wandeling met pauze plaatsgevonden.
De wandeling was uitgezet door ons lid Paula Boosten.
Een fascinerende wisselwerking tussen water, weiden, bos en heidelandschap, in het grensgebied van Nederland en Duitsland. Na plm. 10 km was er ruimte gemaakt voor koffie en vlaai en vervolgens werd de rest van de zeer mooie wandeling afgerond.
Start: Café de Bos in Swalmen
Adres Bosstraat 115 Swalmen
Tijd: 09.30 uur
Lengte: 15,5 km
Na afloop van de wandeling hebben de liefhebbers nog van een versnapering in bovengenoemd café genoten.

Aanmelden kan bij penningmeester@skilimburg.nl.

Op DINSDAG 10 MEI 2022 heeft er een LAW plaatsgevonden. Deze tocht door 2 van onze trouwe leden al voorgelopen, starttebij het station van Schin op Geul om 09.30 uur. Het is een gevarieerde, heuvelachtige wandeling van circa 19-20 km. De tocht was redelijk pittig en enkelen moesten dan ook eerder afhaken. Na circa 11 km werd in Gulpen gepauzeerd.

Op Carnavalszondag 27 februari 2022 heeft in combinatie met een NW groepje de EERSTE LANGE AFSTAND WANDELING plaatsgevonden in Sweikhuizen.
Om 09.00 uur vertrok o.l.v. onze penningmeester Oda een groep van circa 18 personen uit heel Limburg voor een stevige wandeling van 15 km rondom Sweikhuizen. Het weer was op deze dag bijzonder mooi: fris maar lekker wandelweer.
De NW groep bestaand uit 8 personen liepen het ‘Ommetje Sweikhuizen” en genoten natuurlijk ook van het prachtige weer.
En weer een aantal fanatieke NW bezoekers kozen voor carnaval in Mestreech, vakantie aan de kust of een zonnig reisje naar Abu Dhabi.
Na afloop werd er door de NW en lange afstand wandelaars een borreltje genuttigd en uiteraard van een Nonnenvot genoten op deze carnavalszondag.
Bij onderstaande foto’s een overzicht van deze mooie tocht en dag: