Bloesemwandeling

Op donderdag 8, vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 april 2021 was door de Stichting Ringelaote in Sweikhuizen, waar onze penningmeester ook in het bestuur zit, een bloesemwandeling georganiseerd. Het was een aantal dagen mooi weer geweest en logisch dat dan de bloesem mooi gaat bloeien. Een 65 tal personen hebben hieraan deelgenomen waarvan circa 20 personen van Ski Limburg. Eenieder vond het zeer geslaagd tijdens deze coronatijd om toch weer even een wandelingetje te kunnen maken.
Mochten er nog foto’s zijn dan willen wij deze graag plaatsen op deze website. Stuur deze dan naar secretaris@skilimburg.nl. Alvast bedankt.

De datum voor de bloesemwandeling in het voorjaar van 2021 is nog niet bekend. Zodra hierover meer bekend is houden we u via deze website op de hoogte.
Uiteraard worden de RIVM en overheidsmaatregelen met betrekking tot het Corona virus op dat moment, gehanteerd indien nog van toepassing. Mogelijk kunnen we in kleine groepjes weer op weg. We wachten de richtlijnen af ten tijde van de aanwezige bloesem.

Een datum voor de bloesemwandeling in 2020 kon niet bekend gemaakt worden i.v.m. het  Corona-virus. Helaas heeft deze normaal genomen mooie wandeling geen doorgang kunnen vinden.
Hierbij wel  enkele mooie foto’s van Oda.

Zaterdag 6 april 2019 organiseerde Ski Limburg een extra aktiviteit, namelijk een bloesemtocht rondom Sweikhuizen met uitleg betreffende “de Sjweikeser Rèngelaot”.
De weersomstandigheden konden niet beter en de bloesem van de ‘proeme’ bomen kwam optimaal naar voren. Onderweg heeft de Stichting  2df99056-4e62-429b-8345-3cbf292f1434
Sjweikeser Rengelaot  hun heerlijke Likeur, Eau de Vie en
Grappa door de groep van 27 deelnemers laten ‘testen’,
uiteraard met een zeer uitgebreide uitleg van Funs,
lid van Ski Limburg en één van de Stichting leden.
Ski Limburg bood nog een consumptie aan.
Helaas werd 1 van de deelnemers gebeten door een hond.
De oorzaak bleek niet meer te achterhalen.
Gelukkig gaat het met Jo goed nadat hij nog een tetanusspuit had gekregen.

Aanmelden kon via de app naar Oda (06-20681418) of via de mail naar Marcel (secretaris@skilimburg.nl).

Deze diashow vereist JavaScript.

Hierbij nog enkele foto’s o.a. van Paula Boosten Fotografie uit Roermond.

Meest recente berichten

Welkom

Beste sportvrienden,

Eindelijk !!!!

We kunnen en mogen weer meer activiteiten ontplooien en diverse landen openen hun grenzen weer voor “ons Nederlanders”. Zo kunnen we (vanaf nu) weer afreizen naar Oostenrijk en Noord-Italië en gaan genieten van de bergen maar (nu nog even) zonder ski’s, snowboard of langlaufers. Voor de thuisblijvers hebben we enkele activiteiten in de zomermaanden gepland.

In verband met Corona hebben we in het afgelopen jaar heel wat activiteiten moeten annuleren maar een drietal activiteiten hebben we toch, wel aangepast, door kunnen laten gaan: de bloesemtocht, een enkele keer Nordic Walken en  de deelname aan de landelijke schoonmaakactie. Aan deze activiteiten hebben een groot aantal leden met veel plezier deelgenomen.

We vinden het bijzonder spijtig dat we de jubileumactiviteiten niet hebben kunnen laten doorgaan. Maar niet getreurd, we gaan een aantal activiteiten “inhalen” in het komende seizoen.

Voor het seizoen 2021/2022 hebben we weer heel veel activiteiten ontplooid en deze zijn allen te vinden op deze website. We nodigen u uit om alle onderdelen eens grondig te bestuderen en met wat voorplezier kunt u zich aanmelden, met uitzondering van de reizen. De inschrijftermijn voor de drie reizen start eerst op 1 september 2021.

Noteer in uw agenda de datum 21 augustus 2021. Op deze dag vindt in Party Bowlingcentrum Schin op Geul onze algemene ledenvergadering plaats in combinatie met de jubileumwandeling en de feestavond.

Uiteraard zit een fietstocht weer in het programma, zo ook de pannenkoek- en de nieuwjaars­wandeling en gaan we weer een aantal Kribbetjes bezichtigen tussen Kerst en Nieuwjaar.

De reserveringen van de hotels voor de drie geplande reizen zijn al geboekt en de bus met chauffeur Paul zijn gereserveerd. Nu nog voldoende deelnemers die samen met ons in Oostenrijk en Italië gaan genieten van de sneeuw, in welke vorm dan ook.

We wensen u een mooie en gezonde zomer toe. Geniet van de zon en blijf gezond.

Het bestuur van Ski Limburg,
Henk Pook, voorzitter
Oda Vanoppen, penningmeester
Marcel Kessels, secretaris

Valkenburg aan de Geul, 10 juni 2021

Bekijk al onze actitiviteiten op onze site https://www.skilimburg.com.