Schoonmaakactie

De schoonmaakactie van 2023 op zondag 2 april in Schin op Geul was weer geslaagd. Ruim 20 deelnemers hadden zich als vrijwilliger aangemeld. Ondanks dat er 3 weken geleden de landelijke schoonmaak actie had plaatsgevonden werden er toch nog meer dan 6 vuilniszakken restafval in de bossen tussen Schin op Geul en Valkenburg opgehaald.Na afloop heeft Ski Limburg de vrijwilligers een kopje soep en 2 broodjes met een kop koffie/thee aangeboden, hetgeen in het verleden door de gemeente Valkenburg aan de Geul werd bekostigd. Hieronder enkele actiefoto’s:

.

Op ZONDAG 3 APRIL 2022 heeft Ski Limburg wederom haar jaarlijkse schoonmaakactie gehouden in het NW wandelgebied tussen Schin op Geul en Valkenburg. In samenwerking met VALKENBURG SPROKKELT zijn om 10 uur bijna 30 personen aan verschillende schoonmaakgebieden gestart en rond 12 uur waren zij wederom weer terug met zeker 7 goed gevulde vuilniszakken met restafval. Na afloop werd door de gemeente Valkenburg aan de Geul een heerlijk broodje en een kop soep geserveerd in het Party- en Bowlingcentrum van Schin op Geul. Ondanks dat er 14 dagen geleden de landelijke schoonmaakdag had plaatsgevonden, was iedereen zeer tevreden met het behaalde resultaat.
Het bestuur van Ski Limburg dankt de mede-organisatie Valkenburg Sprokkelt en de gemeente Valkenburg aan de Geul voor hun bijdrage in de materialen om de wandelpaden in het bos tussen Schin op Geul en valkenburg weer optimaal schoon te krijgen.
UIteraard worden alle deelnemers ook van harte bedankt voor hun inzet.
Hieronder volgt een foto samenvatting van de verschillende groepjes die waren geformeerd.