Schoonmaakactie

De schoonmaakactie voor 2023 is gepland op zondag 2 april in Schin op Geul. Meer info volgt via de website en de Nieuwsbrief.

.

Op ZONDAG 3 APRIL 2022 heeft Ski Limburg wederom haar jaarlijkse schoonmaakactie gehouden in het NW wandelgebied tussen Schin op Geul en Valkenburg. In samenwerking met VALKENBURG SPROKKELT zijn om 10 uur bijna 30 personen aan verschillende schoonmaakgebieden gestart en rond 12 uur waren zij wederom weer terug met zeker 7 goed gevulde vuilniszakken met restafval. Na afloop werd door de gemeente Valkenburg aan de Geul een heerlijk broodje en een kop soep geserveerd in het Party- en Bowlingcentrum van Schin op Geul. Ondanks dat er 14 dagen geleden de landelijke schoonmaakdag had plaatsgevonden, was iedereen zeer tevreden met het behaalde resultaat.
Het bestuur van Ski Limburg dankt de mede-organisatie Valkenburg Sprokkelt en de gemeente Valkenburg aan de Geul voor hun bijdrage in de materialen om de wandelpaden in het bos tussen Schin op Geul en valkenburg weer optimaal schoon te krijgen.
UIteraard worden alle deelnemers ook van harte bedankt voor hun inzet.
Hieronder volgt een foto samenvatting van de verschillende groepjes die waren geformeerd.