Lidmaatschap en Contributie

Iemand die zich als lid aanmeldt bij de Nederlandse Ski Vereniging is niet direct lid van Ski Limburg. Hij/zij dient zich bij de vereniging aan te melden als lid, of deel te nemen aan een of meerdere door ons georganiseerde activiteiten of kenbaar te maken dat hij als actief lid beschouwd wenst te worden. Het lidmaatschap van de Ski Limburg is GRATIS indien men hoofd- of gezinslid is van de NSkiV.
DUS WAT LET U, ALS DIT NOG NIET IS GEBEURD, OM U OOK AAN TE MELDEN ALS LID VAN SKI LIMBURG EN DAARMEE ONZE VERENIGING STEUNT!

Meld u aan als lid van Ski Limburg  en klik op aanmeldformulier lidmaatschap

Als lid van Ski Limburg ben je automatisch ook clublid van de  Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV). Dit is zo in de statuten vastgelegd. Dit clublidmaatschap brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo kun je met jouw lidmaatschapsnummer gebruikmaken van exclusieve ledenkortingen op de website van de NSkiV en Skilimburg.com, zoals korting op wintersportreizen en materiaalhuur. Ook kun je je optimaal voorbereiden op de wintersport met het online trainingsprogramma SneeuwFit en het programma dat Ski Limburg u aanbiedt.
Deze clubleden betalen hun contributie van € 20,–per jaar rechtstreeks aan Ski Limburg. Deze leden moeten dus volgens de statuten door het bestuur worden aangemeld bij de NSkiV.

Het bovenstaande houdt dus in dat, wanneer u wenst deel te nemen aan een of meerdere activiteiten zoals vermeld in ons programma, u lid dient te zijn van de NSkiV of clublid van Ski Limburg. Voor het lidmaatschap van Ski Limburg vragen wij slechts een jaarlijkse bijdrage van € 20,– per persoon. Het lidmaatschap loopt van 1 mei tot en met 30 april van ieder jaar.
Aanmelden? Klik dan op aanmeldformulier lidmaatschap

Extra voordelen voor jou

U hoeft over het algemeen geen toeslag meer te betalen voor deelname aan SneeuwFit of activiteiten van de Ski Limburg.

U kunt uw clublidmaatschap opwaarderen naar dat van ‘hoofd- of gezinslid’ van de NSkiV. Hiervoor ontvangt u dan ook een lidmaatschapspasje van de NSkiV.
Dan krijg je nog extra:
– toegang tot de beste reisverzekering voor iedere wintersporter. Deze verzekering is dan door hoofdleden af te sluiten vanaf €2,50 per maand en flexibel aan te passen aan jouw persoonlijke wensen met optionele modules
– per seizoen viermaal Wintersport Magazine, eenmaal Snowboard&Freeski Magazine en éénmaal de zomerspecial. Dat is ruim 600 pagina’s aan wintersportinspiratie en informatie!
– een lidmaatschapspas waarmee je nog meer korting krijgt, bijvoorbeeld op de entree van de sneeuwbanen in Nederland

Ook voordeel voor onze vereniging

Naast extra voordelen voor jezelf brengt het opwaarderen naar een hoofd- of gezinslidmaatschap ook voordeel voor onze vereniging, waar je kan deelnemen aan allerlei aktiviteiten. Wij ontvangen namelijk jaarlijks een extra financiële bijdrage voor alle leden die geregistreerd staan als hoofd- of gezinslid bij de NSkiV. Dit bedrag wordt uiteraard direct weer in onze vereniging geïnvesteerd.

Lidmaatschap opwaarderen?

Wil je direct jouw lidmaatschap opwaarderen en onze vereniging ondersteunen? Dit kan gemakkelijk op wintersport.nl/inschrijven-clublid. Je sluit een
hoofdlidmaatschap af voor € 37,50 per jaar
gezinslidmaatschap voor     €18,75 per jaar
Indien u hiervan gebruik maakt laat dit dan ook nog even weten naar secretaris@skilimburg.nl.

Indien u zich, middels een klik op aanmeldformulier activiteit, aanmeldt voor een activiteit, dient u aan te tonen dat u hoofdlid dan wel gezinslid bent van de NSkiV en anders wordt u automatisch clublid en betaalt u slechts €20,– contributie per jaar. Uiteraard betaald u slechts één keer contributie wanneer u aan meerdere activiteiten in dit seizoen deelneemt.

IMG_4242

Een gedachte over “Lidmaatschap en Contributie

  1. Pingback: Nederlandse Ski Vereniging Inloggen - NL Login Portal

Reacties zijn gesloten.