Laatste Nieuws

 1. Overlijden Ski Limburg lid Harrie van Wijlick
 2. Ski gebieden gaan langzaam allemaal open
 3. Fleece vesten Ski Vereniging Limburg te koop
 4. Overlijden Maria Fuchs van Hotel Fuchs in Söll – Wilder Kaiser
 5. Prijsvraag adoptiebanken Ski Limburg afgesloten
 6. Voorzitter Henk Pook geridderd
 7. Ski Limburg wordt “SUPPORTER VAN SCHOON
 8. Overleg belastingdienst 25 oktober 2018
 9. Aanvraag Subsidie NSkiV niet gehonoreerd
 10. Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
 11. European Health Insurance Card
 12. Log in op Wintersportklaar van de NSkiV
 13. Data activiteiten kalender 2019-2020 
 14. Bestuursvergaderingen laatste 2 seizoenen
 15. Nieuw banknummer Ski Vereniging Limburg 

 

Overlijden Ski Limburg lid Harrie van Wijlick

Afgelopen jaar in 2019 is Harry nog mee geweest met onze skireis naar der Wilder Kaiser in Söll.
De bekende slopende ziekte heeft hij niet kunnen overwinnen.
Sonja en familie heel veel sterkte bij dit grote verlies.

Ski gebieden gaan langzaam allemaal open

Het is herfst, en dat betekent dat de winter eraan komt (en dat er al skigebieden open zijn). De tijd van het dromen, de voorpret en het plannen van de wintersport is begonnen. En voor dat alles ben je bij ons, op wintersport.nl, op het juiste adres!

Fleece vesten Ski Vereniging Limburg te koop

Het bestuur beschikt nog over enkele korenblauwe fleece vesten.

IMG_9514

Deze worden nu aangeboden voor slechts €25,–.
Inschrijven via deze link  bestelling fleece vest
U dient wel de maat aan te geven onderaan bij onderwerp.
Mocht er meer aanvraag dan aanbod zijn dan worden de fleece vesten verloot.
Inschrijven kan tot en met 10 maart 2020.

 

Overlijden Maria Fuchs van Hotel Fuchs in Söll – Wilder Kaiser

Velen onder ons die het hotel Fuchs afgelopen jaren hebben bezocht bij een van onze ski reizen, zullen Maria ongetwijfeld nog kennen. Helaas is zij na een kort ziekbed overleden op 13 augustus 2019. Het bestuur heeft een condoleance gestuurd namens Ski Limburg.

Maria Fuchs overleden

Prijsvraag adoptiebanken Ski Limburg afgesloten.

Op zondag 17 mei 2020 zal in het kader van ons 25 jarig jubileum de OPENINGSWANDELING van het seizoen plaatsvinden in Schin op Geul. Tevens zullen de geadopteerde banken met opschrift onthuld worden en de prijswinnaars bekend gemaakt worden. Na afloop zullen we met alle deelnemers bij het Party en Bowlingcentrum in Schin op Geul een consumptie nuttigen.

Op de Algemene Leden Vergadering van 2 juni 2019 heeft het bestuur een prijsvraag uitgeschreven voor alle leden. Ski Limburg heeft 2 banken in het Nordic Walking parcours van Ski Limburg in Schin op Geul – Valkenburg, geadopteerd. Middels deze adoptie wil Ski Limburg zich nog meer profileren en promotie maken, mede in het kader van het 25-jarig jubileum in het seizoen 2020-2021. De banken worden door de gemeente Valkenburg aan de Geul gratis ter beschikking gesteld. Wat was de vraag?

BEDENK PER BANK EEN PAKKEND OPSCHRIFT IN RELATIE MET SKI LIMBURG.

IMG_5828

MET UITZICHT OVER VALKENBURG EN CASINO

IMG_5827

DEZE TWEE BANKEN

 • het opschrift  per bank op de rugleuning mag maximaal 7 woorden bevatten
 • in de tekst van het opschrift moet het nieuwe logo van Ski Limburg verwerkt kunnen worden. Dit zou ook voor of achter de tekst kunnen.
 • u mag meerdere opschriften indienen
 • indienen van het opschrift kan tot en met 31 juli 2019 via het aanmeldformulier en vul dan onderaan bij onderwerp uw (originele) tekst(en) in
 • bestuur en jubileumcommissie mogen niet deelnemen
 • het bestuur verzamelt de aanmeldformulieren die op de website binnenkomen
 • het bestuur verstrekt het voorstel van de tekst(en) zonder de naam van de indiener aan de jubileumcommissie
 • de jubileumcommissie beoordeelt de teksten naar originaliteit en geeft de twee winnende teksten aan bij het bestuur en verklaart aan niemand welke tekst heeft gewonnen
 • de winnaar(s) wordt bekend gemaakt bij de inauguratie van de banken in het seizoen 2019 – 2020 tijdens één van de Nordic Walking activiteiten
 • de promotie zal met de wethouder van Valkenburg aan de Geul plaatsvinden
 • de winnaar(s) ontvang(t)(en)  een Ski Limburg skitas en/of een Ski Limburg skischoenentas

Er zijn door de leden 30 pakkende opschriften ingediend bij het secretariaat. De secretaris zal deze opschriften, zonder vermelding van de indiener, bij de jubileumcommissie aanreiken ter beoordeling. De jubileumcommissie zal hiervoor bij elkaar komen en een beslissing nemen welke opschriften voor beide banken, gehonoreerd worden. Vervolgens worden de opschriften in de rugleuning van de banken gegraveerd. In het NW seizoen 2019-2020 zal de onthulling met de wethouder van Valkenburg en uiteraard de prijswinnaars met Nordic Walkers, plaatsvinden.
Allemaal bedankt voor jullie medewerking.

Het bestuur van Ski Limburg

 

Voorzitter Henk Pook geridderd

Op 26 april 2019 is de voorzitter van Ski Limburg door de burgemeester van Kerkrade, Jos Som, geridderd in de Orde van Oranje Nassau.
In het Continium in Kerkrade waren een 40 tal bestuursvrienden en bekenden uitgenodigd door Yvonne Pook. Henk was uitgenodigd voor een vergadering van de WMC, waarvoor hij al vele jaren de kaartverkoop en de financiën regelt. Na afloop van de vergadering werd hij verrast door de 40-tal vrienden en bestuursleden van WMC, Stichting Orgelkring Kerkrade waar Henk al jaren zijn bijdrage levert en natuurlijk het bestuur van Ski Limburg.
Hieronder vindt u een fotoreportage van Franco Wetzelaer, de buurman van Henk, die op de vrijdagavond bij restaurant Walther op de Markt in Kerkrade heeft gemaakt.
Ski Limburg was hier zeer goed vertegenwoordigd en dus was het gezellig.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

  

Ski Limburg wordt “SUPPORTER VAN SCHOON

Afbeeldingsresultaat voor supporter van SChoon

Op zondagmorgen 31 maart 2019 werd het NW seizoen afgesloten met een grote schoonmaakactie in de bossen en wandelpaden in en om Schin op Geul. Met behulp van  een aantal plattegronden werden de schoonmaak-groepjes ingedeeld.
Wethouder Remy Meijers kwam met zijn vrouw de aftrap verrrichten om 10.00 uur bij het Party en Bowlingcentrum, Walem 7 in Schin op Geul. Meer dan 30 deelnemers leden en niet leden van Ski Limburg, hadden zich aangemeld.
Tijdens de opening werd een kop koffie/thee en een stukje vlaai aangeboden door de eigenaar van het Party en Bowlingcentrum in verband met zijn verjaardag. Aansluitend gingen de diverse groepen op pad en kwamen met redelijk gevulde vuilniszakken terug. Onderweg werden ook vreemde voorwerpen gevonden zoals bijvoorbeeld een gebit!
Alle materialen zoals prikstokken, handschoenen, veiligheidsvesten en vuilniszakken waren door de gemeente Valkenburg aan de Geul beschikbaar gesteld.
Rond 12.30 uur stond er een heerlijke kop soep en een broodje te wachten op de deelnemers aan deze 1e SCHOONMAAKactie van Ski Limburg. Gezien de blijde gezichten na afloop zal Ski Limburg deze actie jaarlijks herhalen in samenwerking met de gemeente Valkenburg.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Op vrijdag 22 februari 2019 heeft het bestuur overleg gevoerd met een Brechje Kolle van de gemeente Valkenburg aan de Geul met betrekking tot een schoonmaakactie van ‘ons’ Nordic Walking gebied tussen Schin op Geul, Gerendal en Valkenburg.
Landelijk wordt aan de schoonmaakactie aandacht gegeven voor de data 16 en 23 maart 2019. Door onze skireis heeft Ski Limburg voor een andere datum moeten kiezen.
De datum waar Ski Limburg voor heeft gekozen is zondag 31 maart 2019 om 10.00 uur. Zet deze datum alvast in uw agenda.
-we verzoeken je z.s.m. aan te melden bij de secretaris via https://skilimburg.com/aanmeldformulier/   (man en vrouw kunnen op 1 aanmeldformulier!)
-we gaan uiteraard voor onze vereniging (lokale en landelijke) publiciteit inschakelen
-we gaan zorgdragen voor een verdeling van het gebied onder de deelnemers
-we krijgen van de gemeente prikstokken, handschoenen en vuilniszakken
-we dragen uiteraard zorg voor een veilig verloop van de actie (gevaarlijk afval blijft liggen!)
-na afloop voor alle deelnemers een heerlijk stuk vla met koffie/thee en een heerlijke kop soep met een broodje (let er wel op dat je bent aangemeld!)

Ook zijn we in overleg met de gemeente Valkenburg om een zitbank te adopteren, welke op één van onze Nordic Walking routes ligt.

Meer informatie volgt via de groepsapp als je je hebt aangemeld.

 

Overleg belastingdienst 25 oktober 2018

De voorzitter en secretaris hebben op donderdagmiddag 25 oktober 2018 de belastingsdienst bezocht.  Alle verenigingen en stichtingen worden doorgelicht.
Zij wilden weten wat onze vereniging zoal deed, hetgeen de voorzitter heel duidelijk kenbaar heeft gemaakt,  nadat hij al bijna 25 jaar in de vereniging vele zaken regelt. De belastingdienst heeft ons vragen gesteld over de inkomsten, de uitgaven, wat we allemaal voor onze leden doen, over Vennootschapsbelasting waarvoor we nu vrijgesteld zijn conform artikel 6 van de wet VPB, over de loonheffing maar omdat we onder de €1500,– per jaar blijven als vergoeding voor vrijwilligers is dat ook geen probleem, de Omzetbelasting is een ander probleem.  De belastingdienst kijkt naar de omzet die behaald wordt met ondernemersactiviteiten (de reizen) en deze bedragen meer dan €50.000,– en dan kom je aan de grens van de OB. In de genoemde bedragen zitten echter ook de skipassen en de hotelkosten die 1 op 1 worden doorberekend en dus geen omzet is. Deze component wordt nog intern bij de belastingdienst besproken en hierover krijgen we nog nadere toelichting cq uitslag. We hopen op een goede afwikkeling.

Inmiddels heeft het bestuur van de belastingsdienst een gunstig bericht voor de vereniging mogen ontvangen en worden we voorlopig niet extra aangeslagen, mits we aan onze huidige voorwaarden/richtlijnen houden.

 

Aanvraag subsidie bij NSkiV niet gehonoreerd

Het bestuur heeft in april 2018 subsidie aangevraagd bij de NSkiV voor een “Vitaliseringsproject 55+” en een “EHBO/reanimatie” project.
Een bezwaar aantekenen is niet mogelijk. De NSkiV motiveert de afwijzing met het feit dat wij bij beide aanvragen niet aan hun richtlijnen voldoen.

 

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Op 25 mei 2018 is een nieuwe Europese wet in werking getreden. Dit heeft nog al wat voeten in de aarde gehad voor vele organisaties waaronder ook onze ski vereniging. In samenwerking met Huis voor de Sport Limburg en de NSkiV hebben we een stappenplan voor verenigingen doorgewerkt. In dit stappenplan zijn allerlei gegevens gecontroleerd en bekeken hoe ‘veilig’ wij als vereniging omgaan met uw persoonlijke gegevens. Dit is een hels karwei geweest en wij houden u op de hoogte van aanpassingen via deze website.
Onder de tab “Leden” vindt u reeds de privacyverklaring van Ski Limburg.
De Ski Limburg heeft inmiddels ook de AVG verklaring mogen ontvangen. Deze verklaring is in augustus 2019 door het bestuur bijgesteld. Het bestuur heeft een contract gesloten vanaf september 2019 om regelmatig informatie te ontvangen met betrekking tot de AVG. In december 2019 heeft het bestuur de voorwaarden wederom gecontroleerd en vastgelegd.

 

European Health Insurance Card (EHIC)

Onder de Algemene Reisvoorwaarden hebben we extra informatie geplaatst met betrekking tot de EHIC. Dit heeft te maken of u bij uw zorgverzekeraar verzekerd bent volgens de Europese richtlijnen indien u op vakantie bent.

 

DATA ACTIVITEITENKALENDER 2019 – 2020

Zet nu reeds de data van de activiteiten en reizen in uw agenda vast.
De activiteiten van voorgaand seizoen zijn verwijderd.
De data van de nieuwe activiteiten staan onder de tab ‘ACTIVITEITEN’ en ‘REIZEN’

 

REANIMATIECURSUS SKI LIMBURG

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

BESTUURSVERGADERING

Zondag 8 december 2019

Het bestuur had na een aantal onderlinge mails en app’s, de behoefte om direct na het NW een vergadering in te lassen. Besproken werd de groepindeling en de routes van de Kerst-Amusewandeling op 27 december 2019. De Nieuwjaarswandeling bij het Hijgend Hert op 5 januari 2020, de stand van zaken en nog te regelen onderdelen van de 3 ski reizen, de aanpassing van facebook waardoor we ongeveer 475 likes hebben, de vervanging van de rugtasjes met nieuwe bedrukking incl. 25 jaar, contact leggen met Ski Team Limburg, de aangepaste promo film voor 25 jaar Ski Limburg.

Zaterdag 23 november 2019

Op deze zaterdag toog het bestuur naar Utrecht om de Algemene Vergadering bij te wonen van de NSkiV. Buiten de normale zakelijke agenda, had het bestuur ook nog enkele vragen voor de NSkiV, met name in het kader van het 25 jarig jubileum. Besproken zijn een extra vermelding in het Snowmagazine, extra reclame voor onze skireizen, een subsidiëring voor onze jubileum activiteiten, een attentie voor onze leden in het kader van ons jubileumjaar.
Daarnaast heeft de NSkiV aangegeven om per 1 januari 2020 met een nieuw programma te gaan werken voor het ledenbestand. Hierdoor is ook voor het bestuur van Ski Limburg direct vast te stellen wat de jaarlijkse subsidie voor Ski Limburg is.

Donderdag 26 september 2019

Op donderdag 26 september 2019 heeft het bestuur bij notariskantoor Fischer en van Thoor in Wittem de aangepaste statuten ondertekend. De nieuwe naam van onze ski vereniging is nu SKI LIMBURG. Ook zijn de gegevens bij de Kamer van Koophandel en de bank aangepast.
Aansluitend heeft het bestuur de concept promotie-film bekeken en hier en daar aangepast. De bedoeling is dat de film in het voorjaar 2020 geheel klaar is. De leden worden nog gevraagd of zij volgens de AVG problemen hebben als zij op de film staan.

Zaterdag 22 juni 2019

Op verzoek van de voorzitter van de jubileumcommissie Theo Hendriks is het bestuur  met Theo Hendriks bij elkaar geweest. De notulen van de vergadering van 18 mei 2019 werden vastgesteld en de navolgende punten zijn aan de orde geweest.
Er wordt een fotoboek gemaakt over 25 jaar Ski Limburg met behulp van (oud) leden. Er is voldoende foto materiaal beschikbaar. Theo heeft een opzet van het fotoboek gemaakt en het bestuur zal deze opzet volgen. Begin september is een nieuwe bijeenkomst.
De bijgewerkte ledenlijst door de NSkiV is binnengekomen en wordt besproken in het bestuur. Enkele namen in de lijst worden gecorrigeerd (aangevuld en afgemeld). Dit is de lijst waar het bestuur komend seizoen mee werkt.
Er zijn diverse offertes binnengekomen van notariskantoren. Marcel moet nog offerte binnenkrijgen en besluit valt binnen 1 week welk notariskantoor de nieuwe akte gaat maken.
Met betrekking tot de AVG dient jaarlijks een klein bijdrag overgemaakt te worden, waardoor we op de hoogte worden gehouden van noodzakelijke aanpassingen in onze privacy verklaring.
Marcel stuurt een herinnering m.b.t. de tijdige aanmelding voor de openingswandeling.
De resterende blauwe Ski Vereniging Limburg fleece vesten worden aangeboden aan de leden voor €25,–.  Leden kunnen zich aanmelden bij de secretaris voor een fleece vest.
In het kader van het 25 jarig jubileum wordt door de jubileumcommissie iets anders gezocht.

 

Zaterdag 18 mei 2019

Op deze zaterdagmorgen zijn we bij de penningmeester te gast voor de 1e bestuursvergadering van het seizoen 2019-2020.
De notulen van de laatste bestuursvergadering werden vastgesteld alsmede de verwerkingsovereenkomst met de NSkiV met betrekking tot de AVG. De hoofdmoot van dit overleg betrof de agenda voor de ALV op 2 juni 2019 en de daarbij behorende vergaderstukken. De vergaderstukken worden naar de leden die zich hebben aangemeld en afgemeld verstuurd in de week voorafgaande aan de ALV.
Daarnaast is de gehele inhoud van de website doorgenomen en volgen binnenkort diverse aanpassingen zoals het logo, voorwoord, weglaten van de binnentrainingen en de afsluitende reis in april.

Zaterdag 9 maart 2019

De stand van zaken en de puntjes op de ï gezet met betrekking tot de skireis Italië. Er komt reclame bord op de bus met nieuwe logo van Ski Limburg. Inrichting bus met aanhanger en gereserveerde plaatsen en vertrektijden vastgelegd. Indeling kamers wordt doorgestuurd naar Almazaggo. Activiteiten in deze skiweek wordt per dag bekeken afhankelijk van de weersomstandigheden. Zondag avond direct na het diner vindt de quiz plaats.
De aangepaste ledenlijst is ingediend bij NSkiV. Enkele aangeschreven leden hebben na 25 februari gereageerd en bestuur zal proberen deze leden alsnog bij de NSkiV uit het bestand te krijgen. Ook alle clubleden krijgen een skipasje.
Op 31 maart vindt de schoonmaakactie plaats op de laatste NW training. Marcel maakt plattegronden voor een zestal groepjes. We verwachten circa 30 deelnemers.
Offertes en facturen van All in One beoordeelt en betaalbaar gesteld. Offertes voor Jubileumcommissie worden doorgestuurd naar hen.
Secretaris heeft nieuwe concepten gemaakt voor kaartjes en briefpapier. Beoordeeld en met kleine aanpassingen vastgelegd.
In overleg met jurist is/worden de reisvoorwaarden aangepast met name in verband met aansprakelijkheid. Tijdens de reis naar Italië worden de deelnemers hiervan in kennis gesteld.
NSkiV heeft positief gereageerd op de naamswijziging van Ski Vereniging Limburg Zuid in Ski Limburg. Statuten moeten bij notaris worden aangepast en weer ingediend bij NSkiV.

Zondag 27 januari 2019
Vandaag heeft in huize Pook een korte vergadering plaatsgevonden direct na de NW training dit keer in Kerkrade. De agendapunten waren:
1. Evaluatie Bregenzerwald reis: laatste keer bij Erika en Florian met ruim voldoende inschrijvingen. Veel jubilarissen en daardoor een klein positief resultaat. Spellen avond was in de smaak gevallen. Zijn al in het gebied naar nieuwe hotels aan het zoeken. Zo goed als zeker wordt het duurder, maar mogelijk minder met bus reizen ter plekke
2. Skireis Wilder Kaiser – Söll: Hebben inschrijvingen buiten vereniging om plaatsgevonden omdat Hotel aan SVL te weinig kamers beschikbaar kon stellen. Gaan uiteindelijk 32 deelnemers mee.
3. Skireis Italië: aanmeldingen blijven binnenkomen (nu al 44) en bestuur is verheugd dat steeds nieuwe kamers in hotel gereserveerd moeten worden. Ook hier zijn hotelkamers gereserveerd buiten SVL om. Reizen ook met eigen vervoer. Reden hiervoor is onbekend.
4. Ledenlijst NSkiV: nieuwe lijst van NSkiV doorgenomen. Ieder clublid moet volgens statuten ook aangemeld worden bij NSkiV. Bestuur gaat aantal clubleden, die we nooit bij activiteiten zien, een schrijven laten toekomen met betrekking tot clublidmaatschap. Lijst moet vóór 1 feb 2019 ingeleverd worden. Secretaris vraagt 1 maand uitstel.
5. Schoonmaak actie bos Schin op Geul vindt plaats op zondag 31 maart 2019. Bestuur maakt nog afspraak met gemeente.
6. Jubileumcommissie heeft tegelijkertijd overleg gehad en nieuwe afspraak belegd met bestuur op zondag 24 feb 2019 in Schin op Geul. Leden krijgen verzoek om archiefmateriaal te sturen zoals foto’s en films over de afgelopen 25 jaar.

Zaterdag 8 december 2018
Vandaag heeft het bestuur de laatste puntjes op de i gezet met betrekking tot de kribkeswandeling en de reis naar Bregenzerwald. Er zijn geen bijzonderheden meer te melden, met uitzondering dat er dit seizoen niet geparkeerd kan worden voor de reizen bij Hilhorst tegelhandel als gevolg van een grote brand en nu een verbouwing aldaar.

Zaterdag 13 oktober 2018
Op deze vergadering zijn aan de orde geweest de evaluatie van de openingswandeling (wederom geslaagd met 32 aanmeldingen), evaluatie van de verregende fietstocht waarbij het bestuur zich excuseert dat sommige deelnemers helaas niet tijdig in kennis is gesteld van de annulering, ledenlijst met betaalde contributies door penningmeester bijgewerkt (het bestuur zal met één ledenlijst met leden NSkiV en uitsluitend leden/donateurs LSV gaan werken), zondag 10 maart 2019 gaan we na overleg met de gemeente Valkenburg een schoonmaak actie houden, voor alle activiteiten zal een aparte groepsapp aangemaakt worden en leden aangevuld worden in de groepsapp als zij zich hebben aangemeld,  de skireizen lopen aardig vol en er zijn nog extra aparte flyers gemaakt om uit te delen en op te hangen,  Paul Smeets is onze chauffeur voor alle skireizen, secretaris stuurt herinnering aan alle leden m.b.t. de laatste 3 activiteiten in 2018 en de 3 ski reizen in 2019, tot vandaag slechts 1 aanmelding voor de Pannekoekenwandeling, Voorzitter en secretaris bezoeken belastingdienst op 25 oktober a.s. naar aanleiding van vragen van de belasting over de jaarstukken over de laatste 3 jaar.

Zaterdag 30 juni 2018
Het nieuwe bestuur bestaande uit Henk Pook, Marcel Kessels en Oda Vanoppen zijn zaterdag 30 juni 2018 voor de eerste keer bij elkaar gekomen. Taken, programma en jubileum zijn hierbij aan de orde komen. Het bestuur heeft de taken verdeeld en zijn vermeld op onze website onder “Contact”.

Zaterdag  26 mei 2018
Op deze zaterdagmiddag hebben we de definitieve agenda voor de ALV samengesteld en ontbrekende gegevens voor de ALV uitgezocht en geagendeerd. Financiëel is het boekjaar wederom positief afgesloten en de kascontrole commissie heeft haar werk volbracht. Diverse VOLMACHTEN al verstuurd omdat diverse leden verhinderd zijn op de ALV. Er waren nog geen aanmeldingen binnen van leden die in de jubileum commissie willen plaatsnemen.
We hopen op een grote opkomst op de ALV in Grevenbicht op 3 juni 2018 om 11.00 uur.

Zaterdag 28 april 2018
Het dagelijks bestuur is bij elkaar gekomen om een aantal zaken af te ronden en de ALV voor 3 juni 2018 voor te bereiden. We houden u op de hoogte.

Bestuursvergaderingen:
zaterdag 3 maart 2018
zaterdag 27 januari 2018
donderdag 16 november 2017

 

NIEUW BANKNUMMER

Per 16 oktober 2015 heeft het bestuur gekozen voor een nieuwe bank. De kosten van de vorige bank zijn niet in overeenstemming met het gebruik door de Ski Vereniging.
Derhalve is gekozen voor de RegioBank, waar de kosten beduidend lager liggen voor onze vereniging. Het banknummer ten name van SKI VERENIGING LIMBURG ZUID is
NL23 RBRB 0919 8631 32