Laatste Nieuws

 1. Coronavirus
 2. Overlijden Ski Limburg lid Harrie van Wijlick
 3. Overlijden Maria Fuchs van Hotel Fuchs in Söll – Wilder Kaiser
 4. Prijsvraag adoptiebanken Ski Limburg afgesloten
 5. Voorzitter Henk Pook geridderd
 6. Ski Limburg blijft “SUPPORTER VAN SCHOON
 7. Aanvraag Subsidie NSkiV 
 8. Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
 9. European Health Insurance Card
 10. Log in op Wintersportklaar van de NSkiV 
 11. Bestuursvergaderingen laatste 2 seizoenen
 12. Nieuw banknummer Ski Vereniging Limburg 

Coronavirus
Het Coronavirus heeft ons allemaal behoorlijk in haar macht. Ook Ski Limburg zal de adviezen van het RIVM en de minister-president goed volgen en naleven. Wij hopen binnen de veiligheidsmarges de activieiten dit seizoen 2019-2020 uit te kunnen voeren.
Onderstaand schrijven hebben we alle leden waarvan het mailadres bekend is, laten toekomen.

Beste wintersportvrienden,

Corona!

Sinds kort een beladen woord dat angst aanjaagt en de hele wereld binnenshuis houdt!
Wij hebben het van kort meegemaakt doordat we de reis naar Italië hebben geannuleerd en ook nog eens de vervangende reis naar Mellau geen doorgang vond.

Inmiddels kunnen we constateren dat de wereld om ons heen in korte tijd drastisch veranderd. We kunnen op dit moment ons leven niet meer invullen zoals we dat altijd gewend waren, onze vrijheid is beperkt en dat door een onzichtbare vijand. Dit toont toch weer eens aan dat vrijheid een verdomd groot goed is wat we hebben verworven.

Er zijn van overheidswege maatregelen afgekondigd die enerzijds bezoeken aan familie en vrienden beperken en anderzijds ook hun consequenties hebben voor het buitenshuis sporten en recreëren.

Ski Limburg wordt nu ook geconfronteerd met deze situatie en wij moeten ons bezinnen hoe hiermee in alle realiteit om te gaan. We hebben de zondagse nordic walking trainingen al moeten stopzetten, de geplande schoonmaakactie vindt geen doorgang, geplande vergaderingen moeten worden verplaatst.
Waarschijnlijk zal de jubileum openingswandeling met de onthulling van de ‘adoptiebanken’ door Ski Limburg op zondag 17 mei en de jaarvergadering, die gepland staat voor 7 juni, eveneens geen doorgang vinden. We hadden ons de start van ons 25-jarig jubileum anders voorgesteld!

Laten we met zijn allen hopen dat deze uitzonderlijke situatie niet al te lang gaat duren, zodat we later in het jaar kunnen bezien wat de consequenties zijn voor het bij Ski Limburg te hanteren tijdspad betreffende de uitvoeringen en activiteiten in het kader van ons jubileum.

Het leven gaat beslist weer normaliseren, laten we dat vertrouwen houden en deze situatie zien als een gelegenheid voor alles en iedereen om te bezinnen. Voor degenen die gelovig zijn, is dit een Vastentijd in het kwadraat.

Zorg goed voor elkaar in jullie naaste omgeving en laten we met elkaar verbonden blijven. Natuurlijk staan we klaar voor iedereen. Heeft iemand behoefte aan hulp, een gesprek, een advies of wat dan ook, neem dan gerust contact met ons op per email of telefoon.

Met vele skigroetjes,

jullie bestuur van Ski Limburg

Coronavirus voorkomen: verhoog je weerstand!
13 maart 2020

Wat kun je doen om je weerstand te verhogen?
Zorg ervoor dat je immuunreactie effectief is. Met een gezonde leefstijl, aangevuld met enkele stoffen uit de natuur die ons immuunsysteem een duwtje in de juiste richting geven, is ons lichaam beter bestand tegen virusinfecties, zoals het Coronavirus. Wat kun je inzetten?

Vitaminen, mineralen en vetzuren voor een optimale immuunreactie
De inname van voldoende vitamine C is erg belangrijk. Een vitamine C-tekort kan leiden tot een inadequaat functionerend immuunsysteem. Ook zink is van groot belang in het reguleren van de immuunreactie. Daarnaast zijn voldoende vitamine D en de Omega-3 vetzuren EPA en DHA noodzakelijk voor op tijd uitzetten van de immuunreactie zodat deze geen onnodige schade aanricht.

Voldoende inname van vette vis, schaal- en schelpdieren of algen en eventuele aanvulling met suppletie is aan te raden. Vitamine D maken we aan onder invloed van de blootstelling aan zonlicht op onze huid. In deze tijd van het jaar is het in Europa onmogelijk om voldoende vitamine D via deze weg aan te maken. Suppletie van vitamine D is dus sterk aanbevolen.

Optimale werking van cortisol
Ook cortisol speelt een belangrijke rol in de immuunreactie en zorgt samen met vitamine D en de Omega-3 vetzuren EPA en DHA voor het op tijd beëindigen van de ontstekingsreactie. De lichaamseigen cortisolproductie en de gevoeligheid voor cortisol, en dus ook de werkzaamheid ervan, kunnen worden verbeterd via enkele eenvoudige leefstijltips:

 • Zorg voor voldoende stress reducerende activiteiten zoals sporten (bv. Nordic Walken en wandelen met Ski Limburg), sauna, massage, meditatie en ademhalingsoefeningen die ontspanning brengen;
 • Neem regelmatig een koude douche of ga in open water zwemmen. Een intense koudeprikkel zorgt voor vergroting van cortisolgevoeligheid;
 • Eet gevarieerd en voldoende vezels om de darmflora te optimaliseren (of gebruik pre- en probiotica): een gezonde darmflora zorgt voor een betere werkzaamheid van cortisol.

Tot slot
Het Coronavirus houdt ons flink bezig. Je kunt zelf maatregelen nemen om je lichaam beter te beschermen tegen een besmetting en te herstellen als je onverhoopt toch besmet raakt. Ga ermee aan de slag, dan helpt dat ook om verdere verspreiding in te dammen.

Overlijden Ski Limburg lid Harrie van Wijlick

Afgelopen jaar in 2019 is Harry nog mee geweest met onze skireis naar der Wilder Kaiser in Söll.
De bekende slopende ziekte heeft hij niet kunnen overwinnen.
Sonja en familie heel veel sterkte bij dit grote verlies.

Overlijden Maria Fuchs van Hotel Fuchs in Söll – Wilder Kaiser

Velen onder ons die het hotel Fuchs afgelopen jaren hebben bezocht bij een van onze ski reizen, zullen Maria ongetwijfeld nog kennen. Helaas is zij na een kort ziekbed overleden op 13 augustus 2019. Het bestuur heeft een condoleance gestuurd namens Ski Limburg.

Maria Fuchs overleden

Prijsvraag adoptiebanken Ski Limburg afgesloten.

Op zondag 17 mei 2020 zou in het kader van ons 25 jarig jubileum de OPENINGSWANDELING van het seizoen plaatsvinden in Schin op Geul.
Het Coronavirus heeft roet in het eten gegooid. De geadopteerde banken met opschrift zullen op een later tijdstip worden onthuld en de prijswinnaars bekend gemaakt worden.        Wij houden u op de hoogte wanneer dit wel zal plaatsvinden.

Op de Algemene Leden Vergadering van 2 juni 2019 heeft het bestuur een prijsvraag uitgeschreven voor alle leden. Ski Limburg heeft 2 banken in het Nordic Walking parcours van Ski Limburg in Schin op Geul – Valkenburg, geadopteerd. Middels deze adoptie wil Ski Limburg zich nog meer profileren en promotie maken, mede in het kader van het 25-jarig jubileum in het seizoen 2020-2021. De banken worden door de gemeente Valkenburg aan de Geul gratis ter beschikking gesteld. Wat was de vraag?

BEDENK PER BANK EEN PAKKEND OPSCHRIFT IN RELATIE MET SKI LIMBURG.

IMG_5828

MET UITZICHT OVER VALKENBURG EN CASINO

IMG_5827

DEZE TWEE BANKEN

 • het opschrift  per bank op de rugleuning mag maximaal 7 woorden bevatten
 • in de tekst van het opschrift moet het nieuwe logo van Ski Limburg verwerkt kunnen worden. Dit zou ook voor of achter de tekst kunnen.
 • u mag meerdere opschriften indienen
 • indienen van het opschrift kan tot en met 31 juli 2019 via het aanmeldformulier en vul dan onderaan bij onderwerp uw (originele) tekst(en) in
 • bestuur en jubileumcommissie mogen niet deelnemen
 • het bestuur verzamelt de aanmeldformulieren die op de website binnenkomen
 • het bestuur verstrekt het voorstel van de tekst(en) zonder de naam van de indiener aan de jubileumcommissie
 • de jubileumcommissie beoordeelt de teksten naar originaliteit en geeft de twee winnende teksten aan bij het bestuur en verklaart aan niemand welke tekst heeft gewonnen
 • de winnaar(s) wordt bekend gemaakt bij de inauguratie van de banken in het seizoen 2019 – 2020 tijdens één van de Nordic Walking activiteiten
 • de promotie zal met de wethouder van Valkenburg aan de Geul plaatsvinden
 • de winnaar(s) ontvang(t)(en)  een Ski Limburg skitas en/of een Ski Limburg skischoenentas

Er zijn door de leden 30 pakkende opschriften ingediend bij het secretariaat. De secretaris zal deze opschriften, zonder vermelding van de indiener, bij de jubileumcommissie aanreiken ter beoordeling. De jubileumcommissie zal hiervoor bij elkaar komen en een beslissing nemen welke opschriften voor beide banken, gehonoreerd worden. Vervolgens worden de opschriften in de rugleuning van de banken gegraveerd. In het NW seizoen 2019-2020 zal de onthulling met de wethouder van Valkenburg en uiteraard de prijswinnaars met Nordic Walkers, plaatsvinden.
Allemaal bedankt voor jullie medewerking.

Het bestuur van Ski Limburg

Voorzitter Henk Pook geridderd

Op 26 april 2019 is de voorzitter van Ski Limburg door de burgemeester van Kerkrade, Jos Som, geridderd in de Orde van Oranje Nassau.
In het Continium in Kerkrade waren een 40 tal bestuursvrienden en bekenden uitgenodigd door Yvonne Pook. Henk was uitgenodigd voor een vergadering van de WMC, waarvoor hij al vele jaren de kaartverkoop en de financiën regelt. Na afloop van de vergadering werd hij verrast door de 40-tal vrienden en bestuursleden van WMC, Stichting Orgelkring Kerkrade waar Henk al jaren zijn bijdrage levert en natuurlijk het bestuur van Ski Limburg.
Hieronder vindt u een fotoreportage van Franco Wetzelaer, de buurman van Henk, die op de vrijdagavond bij restaurant Walther op de Markt in Kerkrade heeft gemaakt.
Ski Limburg was hier zeer goed vertegenwoordigd en dus was het gezellig.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

  

Ski Limburg blijft “SUPPORTER VAN SCHOON

Afbeeldingsresultaat voor supporter van SChoon

Zondagmorgen 29 maart 2020 was onze planning om voor de 2e keer aan de LANDELIJKE SCHOONMAAK ACTIE mee te doen. Helaas heeft het Coronavirus roet in het eten gegooid. We zullen u tijdig bekendmaken wanneer we de schoonmaak actie in 2020 alsnog uitvoeren.

Op zondagmorgen 31 maart 2019 werd het NW seizoen afgesloten met een grote schoonmaakactie in de bossen en wandelpaden in en om Schin op Geul. Met behulp van  een aantal plattegronden werden de schoonmaak-groepjes ingedeeld.
Wethouder Remy Meijers kwam met zijn vrouw de aftrap verrrichten om 10.00 uur bij het Party en Bowlingcentrum, Walem 7 in Schin op Geul. Meer dan 30 deelnemers leden en niet leden van Ski Limburg, hadden zich aangemeld.
Tijdens de opening werd een kop koffie/thee en een stukje vlaai aangeboden door de eigenaar van het Party en Bowlingcentrum in verband met zijn verjaardag. Aansluitend gingen de diverse groepen op pad en kwamen met redelijk gevulde vuilniszakken terug. Onderweg werden ook vreemde voorwerpen gevonden zoals bijvoorbeeld een gebit!
Alle materialen zoals prikstokken, handschoenen, veiligheidsvesten en vuilniszakken waren door de gemeente Valkenburg aan de Geul beschikbaar gesteld.
Rond 12.30 uur stond er een heerlijke kop soep en een broodje te wachten op de deelnemers aan deze 1e SCHOONMAAKactie van Ski Limburg. Gezien de blijde gezichten na afloop zal Ski Limburg deze actie jaarlijks herhalen in samenwerking met de gemeente Valkenburg.

Deze diashow vereist JavaScript.

Op vrijdag 22 februari 2019 heeft het bestuur overleg gevoerd met een Brechje Kolle van de gemeente Valkenburg aan de Geul met betrekking tot een schoonmaakactie van ‘ons’ Nordic Walking gebied tussen Schin op Geul, Gerendal en Valkenburg.
Landelijk wordt aan de schoonmaakactie aandacht gegeven voor de data 16 en 23 maart 2019. Door onze skireis heeft Ski Limburg voor een andere datum moeten kiezen.
De datum waar Ski Limburg voor heeft gekozen is zondag 31 maart 2019 om 10.00 uur. Zet deze datum alvast in uw agenda.
-we verzoeken je z.s.m. aan te melden bij de secretaris via https://skilimburg.com/aanmeldformulier/   (man en vrouw kunnen op 1 aanmeldformulier!)
-we gaan uiteraard voor onze vereniging (lokale en landelijke) publiciteit inschakelen
-we gaan zorgdragen voor een verdeling van het gebied onder de deelnemers
-we krijgen van de gemeente prikstokken, handschoenen en vuilniszakken
-we dragen uiteraard zorg voor een veilig verloop van de actie (gevaarlijk afval blijft liggen!)
-na afloop voor alle deelnemers een heerlijk stuk vla met koffie/thee en een heerlijke kop soep met een broodje (let er wel op dat je bent aangemeld!)

Ook zijn we in overleg met de gemeente Valkenburg om een zitbank te adopteren, welke op één van onze Nordic Walking routes ligt.

Meer informatie volgt via de groepsapp als je je hebt aangemeld.

Aanvraag subsidie bij NSkiV 

Het bestuur heeft begin juli 2020 een afwijzing op haar onderstaande aanvraag ontvangen. De beoordelingscommissie vindt het in hun oogpunt een ‘uitje voor de leden’. Gezien de eerdere ervaringen zal het bestuur geen bezwaar aantekenen.

Het bestuur heeft op 29 maart 2020 een subsidie aanvraag bij de NSkiV ingediend. Nadat de secretaris vooroverleg had gepleegd met medewerkers van de NSkiV en een positieve reactie omtrent de aanvraag had gekregen, heeft het bestuur besloten een aanvraag in te dienen voor een ‘Ski Experience Day’. Een dag (van 9.00-17.00 uur) waarbij voor alle ski niveaus een bijscholing plaatsvindt bij Snowworld, waardoor je beter en veiliger kunt gaan skiën. Het is even afwachten of onze aanvraag wordt gehonoreerd. We houden u op de hoogte.

Het bestuur heeft wederom van de NSkiV voor het jaar 2020 een verzoek gekregen om subsidie aan te vragen. Het bestuur ziet op dit moment zelf geen mogelijkheden o.a. door de jubileum activiteiten. Mogelijk dat het bestuur bij de ALV van de NSkiV in april 2020 eventuele mogelijkheden laat uitzoeken.

Het bestuur heeft in april 2018 subsidie aangevraagd bij de NSkiV voor een “Vitaliseringsproject 55+” en een “EHBO/reanimatie” project.
Een bezwaar aantekenen is niet mogelijk. De NSkiV motiveert de afwijzing met het feit dat wij bij beide aanvragen niet aan hun richtlijnen voldoen.

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Op 25 mei 2018 is een nieuwe Europese wet in werking getreden. Dit heeft nog al wat voeten in de aarde gehad voor vele organisaties waaronder ook onze ski vereniging. In samenwerking met Huis voor de Sport Limburg en de NSkiV hebben we een stappenplan voor verenigingen doorgewerkt. In dit stappenplan zijn allerlei gegevens gecontroleerd en bekeken hoe ‘veilig’ wij als vereniging omgaan met uw persoonlijke gegevens. Dit is een hels karwei geweest en wij houden u op de hoogte van aanpassingen via deze website.
Onder de tab “Leden” vindt u reeds de privacyverklaring van Ski Limburg.
De Ski Limburg heeft inmiddels ook de AVG verklaring mogen ontvangen. Deze verklaring is in augustus 2019 door het bestuur bijgesteld. Het bestuur heeft een contract gesloten vanaf september 2019 om regelmatig informatie te ontvangen met betrekking tot de AVG.
Het bestuur zal de voorwaarden 2 tot 3x per jaar controleren en vastleggen.

European Health Insurance Card (EHIC)

Onder de Algemene Reisvoorwaarden hebben we extra informatie geplaatst met betrekking tot de EHIC. Dit heeft te maken of u bij uw zorgverzekeraar verzekerd bent volgens de Europese richtlijnen indien u op vakantie bent.

REANIMATIECURSUS SKI LIMBURG

Deze diashow vereist JavaScript.

BESTUURSVERGADERING

Vrijdag 24 juli 2020
Kennismaking bestuur met Isabell Reckermann van Snowworld. Punten ALV besproken incl accommodaties en plan met Ski Experience. Als Ski Experience op 27 sept niet doorgaat door gebrek aan deelnemers dan vindt de ALV om 11.00 uur plaats en aansluitend vrij skiën of wandeling. Om circa 16.00 uur dan tafel bbq / fondue in restaurant Snowworld. Coronaregels moeten worden toegepast. Ruime opstelling stoelen in vergaderruimte. I.p.v. wandelen mogelijkheid klimpark besproken.

Dinsdag 16 juni 2020
De notulen van de bestuursvergadering 26 feb 2020 werden vastgesteld. Het bestuur heeft gelukkig niet te lijden gehad van het Corona virus. Uitnodiging Marcel Brull + Ramona is uitgesteld bij Party- en Bowlingcentrum. Ski Limburg geeft bijdrage aan gastheren van het NW. Het bestuur heeft Coronamail/brief en Greetz kaart naar alle leden gestuurd wat zeer goed ontvangen is in de corona tijd. Een drietal (zieke)  leden hebben bloemetje van bestuur ontvangen. André Vrijhoeven heeft van veel leden een verjaardagskaartje ontvangen en wordt nog steeds begeleid na zijn hersenbloeding. Nieuw activiteiten programma besproken en vastgelegd voor 2020-2021. ALV op 7 juni en diverse andere geplande activiteiten niet doorgegaan i.v.m. corona. Rugzakje met buff en jaarprogramma goed ontvangen bij leden.
Secretaris alsnog een (aangepast) subsidieverzoek ingediend bij NSkiV voor Ski Experience. Zekerheid ALV 23 aug 2020 is er niet. Concept agenda voor ALV besproken. Ledenlijst aangepast omdat enkele leden door NSkiV verzekering niet goed behandeld waren. Voorzitter maakt concept stuk voor Ski Magazine ihkv 25 jarig jubileum. Vanaf 1 september kan men inschrijven voor de reizen. Overleg met afvaardiging jubileumcommissie op 23 juni 2020. Bijdrage leden foto-album vastgesteld, promofilm ook via USB sticks met SL erop beschikbaar stellen aan leden ALV, quiz vragen wordt besproken tussen Marcel en Gerard, beide heren zoeken ook (gratis) prijsjes erbij evenals voor de feestavond 17 april 2021, NSkiV heeft definitieve jaarlijkse bijdrage vastgesteld voor SL

Woensdag 15 april 2020
Geannuleerd wegens Corona pandemie

Woensdag 26 februari 2020

Op deze vergadering werden de notulen van 28 jan 2020 vastgesteld. Tevens kwam aan de orde de evaluatie van de skireizen van Mellau en Söll inclusief de afrekening. Een tweetal nieuwe leden mocht Ski Limburg toevoegen aan haar ledenlijst. De skireis naar Italië zou wel eens op losse schroeven kunnen komen ivm het Coronavirus. Er is al €6000,– aanbetaald!
De aanvraag subsidie bij de NSkiV gaat voor dit jaar niet door omdat er geen actviteiten zijn die hieronder mogelijk vallen. De offerte van Snowworld ivm de ALV op 7 juni wordt besproken en een nieuw verzoek ingediend met aanpassingen. De Ardennenwandeling is door Jos uitgezet in Moresnet en vindt plaats op 5 april. Op 14 april vindt overleg plaats tussen bestuur en jubileumcommissie over het totale programma in het jubileum jaar.
Op 15 april vindt de volgende bestuursvergadering plaats bij Marcel.

Dinsdag 28 januari 2020

Op dit spoedoverleg bij kaarslicht, omdat stroom in Sweikhuizen was uitgevallen, kwamen aan de orde de negatieve afrekening van de reis naar Mellau, de reis naar Söll met 34 deelnemers waarbij Oda door een blessure niet meekan, de Italiëreis met een verplaatsing van ons hotel naar Dimaro. Diverse personen die een 1-persoonskamer wensten werden tijdens de vergadering persoonlijk gebeld. Gevolg van verhuizing waren duurdere kamers. Ook de voorbereiding voor de schoonmaak actie op 29 maart kwam aan de orde. Gemeente levert weer de schoonmaakmaterialen en na afloop een kopje soep met broodje. De openingswandeling wordt op 17 mei 2020 vastgelegd met de onthulling van de geadopteerde banken. Op 7 juni 2020 wordt de ALV van Ski Limburg vastgelegd bij Snowworld met enkele extra activiteiten i.h.k.v. ons jubileum.

Zondag 8 december 2019

Het bestuur had na een aantal onderlinge mails en app’s, de behoefte om direct na het NW een vergadering in te lassen. Besproken werd de groepindeling en de routes van de Kerst-Amusewandeling op 27 december 2019. De Nieuwjaarswandeling bij het Hijgend Hert op 5 januari 2020, de stand van zaken en nog te regelen onderdelen van de 3 ski reizen, de aanpassing van facebook waardoor we ongeveer 475 likes hebben, de vervanging van de rugtasjes met nieuwe bedrukking incl. 25 jaar, contact leggen met Ski Team Limburg, de aangepaste promo film voor 25 jaar Ski Limburg.

Zaterdag 23 november 2019

Op deze zaterdag toog het bestuur naar Utrecht om de Algemene Vergadering bij te wonen van de NSkiV. Buiten de normale zakelijke agenda, had het bestuur ook nog enkele vragen voor de NSkiV, met name in het kader van het 25 jarig jubileum. Besproken zijn een extra vermelding in het Snowmagazine, extra reclame voor onze skireizen, een subsidiëring voor onze jubileum activiteiten, een attentie voor onze leden in het kader van ons jubileumjaar.
Daarnaast heeft de NSkiV aangegeven om per 1 januari 2020 met een nieuw programma te gaan werken voor het ledenbestand. Hierdoor is ook voor het bestuur van Ski Limburg direct vast te stellen wat de jaarlijkse subsidie voor Ski Limburg is.

Donderdag 26 september 2019

Op donderdag 26 september 2019 heeft het bestuur bij notariskantoor Fischer en van Thoor in Wittem de aangepaste statuten ondertekend. De nieuwe naam van onze ski vereniging is nu SKI LIMBURG. Ook zijn de gegevens bij de Kamer van Koophandel en de bank aangepast.
Aansluitend heeft het bestuur de concept promotie-film bekeken en hier en daar aangepast. De bedoeling is dat de film in het voorjaar 2020 geheel klaar is. De leden worden nog gevraagd of zij volgens de AVG problemen hebben als zij op de film staan.

Zaterdag 22 juni 2019

Op verzoek van de voorzitter van de jubileumcommissie Theo Hendriks is het bestuur  met Theo Hendriks bij elkaar geweest. De notulen van de vergadering van 18 mei 2019 werden vastgesteld en de navolgende punten zijn aan de orde geweest.
Er wordt een fotoboek gemaakt over 25 jaar Ski Limburg met behulp van (oud) leden. Er is voldoende foto materiaal beschikbaar. Theo heeft een opzet van het fotoboek gemaakt en het bestuur zal deze opzet volgen. Begin september is een nieuwe bijeenkomst.
De bijgewerkte ledenlijst door de NSkiV is binnengekomen en wordt besproken in het bestuur. Enkele namen in de lijst worden gecorrigeerd (aangevuld en afgemeld). Dit is de lijst waar het bestuur komend seizoen mee werkt.
Er zijn diverse offertes binnengekomen van notariskantoren. Marcel moet nog offerte binnenkrijgen en besluit valt binnen 1 week welk notariskantoor de nieuwe akte gaat maken.
Met betrekking tot de AVG dient jaarlijks een klein bijdrag overgemaakt te worden, waardoor we op de hoogte worden gehouden van noodzakelijke aanpassingen in onze privacy verklaring.
Marcel stuurt een herinnering m.b.t. de tijdige aanmelding voor de openingswandeling.
De resterende blauwe Ski Vereniging Limburg fleece vesten worden aangeboden aan de leden voor €25,–.  Leden kunnen zich aanmelden bij de secretaris voor een fleece vest.
In het kader van het 25 jarig jubileum wordt door de jubileumcommissie iets anders gezocht.

Bestuursvergaderingen:
Zaterdag 18 mei 2019
Zaterdag 9 maart 2019
Zondag 27 januari 2019
Zaterdag 8 december 2018
Donderdag 25 oktober 2018 overleg belastingdienst
Zaterdag 13 oktober 2018
Zaterdag 30 juni 2018
Zaterdag 26 mei 2018
zaterdag 28 april 2018
zaterdag 3 maart 2018
zaterdag 27 januari 2018
donderdag 16 november 2017

NIEUW BANKNUMMER

Per 16 oktober 2015 heeft het bestuur gekozen voor een nieuwe bank. De kosten van de vorige bank zijn niet in overeenstemming met het gebruik door de Ski Vereniging.
Derhalve is gekozen voor de RegioBank, waar de kosten beduidend lager liggen voor onze vereniging. Het banknummer ten name van SKI LIMBURG  is
NL23 RBRB 0919 8631 32