Ski Experience

IN ÉÉN DAG JE DROOM REALISEREN!!

Op vrijdag 2 december 2022 werd weer in Snowworld Landgraaf een Ski Experience gehouden. Deze ‘bijscholing’ van 09.00 tot 16.30 uur werd door ruim 30 deelnemers bezocht waarvan 10 deelnemers van Ski Limburg. Door de persoonlijke begeleiding via oortjes en een filmpje dat in de morgen uren werd gemaakt en besproken vóór de lunch hebben alle deelnemers wederom vooruitgang geboekt. Ook dit jaar blijkt dat oude technieken niet slecht waren maar toch wel aan vernieuwing toe zijn waardoor er minder energie van je wordt gevraagd, wat in deze tijd toch wel erg belangrijk is.
De groepjes bestonden uit maximaal 8 personen van gelijk niveau zodat de gezamenlijke als de individuele informatie beter over kwam van de zeer deskundige Ski Experience ski leraren. Aan het einde van de dag werd nog even gezellig in de bar gekeuveld.
Hieronder nog enkele foto’s van de diversen groepen.

Na overleg met de organisatie van Ski Experience hebben wij met 11 leden van Ski Limburg deelgenomen aan de Ski Experience op vrijdag 3 december 2021 in Snowworld Landgraaf. Er was voor de Ski Limburg leden een speciale prijs (-10%) afgesproken, waarvoor de deelnemers een code hadden gekregen van het secretariaat. In totaal hebben 34 deelnemers meegedaan aan deze Ski Experience. Er was voor een goede dag, vrijdag, gekozen waardoor het bij lange na niet zo druk was als afgelopen jaar, toen de Experience op zondag werd gehouden.
De deelnemers gaven allemaal aan ondanks meer of mindere ski ervaring, toch weer veel te hebben geleerd van de ski leraren van de Ski Experience organisatie.

Het seizoen 2020-2021 stond het gehele jaar in het kader van het 25 jarig jubileum van Ski Limburg. Voor de vele skiërs onder ons hebben we de professionals van Ski Experience onze ski technieken proberen bij te werken op 27 september 2020. Een geslaagd evenement en voor herhaling vatbaar.

Op 4 februari 2021 ontvingen wij van Ski Experience onderstaand bericht.

Beste Ski Vrienden,

Wij hebben natuurlijk met veel spanning gekeken naar de persconferentie van 3 februari 2021, hopende op positief nieuws.
Helaas mogen we voorlopig tot 2 maart 2021 geen SKI EXPERIENCE organiseren.
Wij houden wel goede hoop dat we in maart en/of april dit mooie evenement nog voor jullie kunnen organiseren in Landgraaf.
De volgende persconferentie is gepland op 23 februari 2021 en vanaf dat moment kunnen we verder kijken (in overleg met Snowworld) en jullie berichten wat de opties zijn.
Blijf veilig en gezond!
Een hoopvolle groet,

Team SKI Experience.

SKI EXPERIENCE OP VRIJDAG 4 DECEMBER 2020 GEANNULEERD en
VERPLAATST VAN 16 JANUARI 2021 nu VOORLOPIG naar 13 FEBRUARI 2021.
Omdat dit de ‘carnavalszaterdag’ is heeft het bestuur Ski Experience medegedeeld dat het bestuur van Ski Limburg deze datum niet ondersteunt. Geen carnaval en dus druk in het weekend, geeft geen veilig gevoel in het kader van de Corona beperkingen. We wachten een nieuwe datum af.

Op 1 december 2020 ontvingen wij onderstaand bericht van Ski Experience . Mogelijk een leuk alternatief voor de geannuleerde reis naar Mellau.

Met gezonde tegenzin klimmen we weer in de virtuele pen. Het Corona Virus houdt Nederland nog steeds in de greep.  Dit houdt dus voor ons in dat 4 december en 16 januari 2021 zoals gemeld helaas niet door is kunnen gaan. We hebben in overleg met Snowworld deze SKI Experience voorlopig verplaatst naar 13 februari 2021 in Landgraaf. Wij zien graag dat jullie doorschuiven naar deze datum zodat we nog een supermooie dag kunnen geven. Zouden jullie je voorkeur kenbaar willen maken dmv een mail te sturen naar henry@skiexperience.nl
Gezien de huidige maatregelen is alles nog onzeker maar zodra de situatie veranderd zullen we dat laten weten. Wij hopen dat wij op deze manier in de gelegenheid zijn jullie te kunnen verwelkomen voor een leerzame en super gezellige dag in de sneeuw. Als onverhoopt de situatie dan nog geen SKI Experience toelaat komen wij wederom met een alternatieve datum. Tot die tijd kunnen we alleen maar zeggen, blijf gezond, pas goed op jezelf en dank voor je begrip.

Het Ski Experience team.

Op maandag 30 november 2020 ontvingen wij het onderstaande bericht van Ski Experience:

Onze excuses voor de late reactie van ons. Het Corona Virus houdt Nederland nog steeds in de greep. Het is een vreemde tijd waarin we constant in overleg zijn met Snowworld om te kijken of we een goede SKI Experience evenement kunnen draaien. De situatie in Landgraaf is nu zo dat er geen zalen beschikbaar zijn en de horeca nog steeds gesloten is. Dit houdt dus voor ons in dat we 4 december helaas niet door kunnen laten gaan. We zijn in overleg met Snowworld voor een alternatieve datum en hopen jullie daar op dinsdag 1 december 2020 over te kunnen berichten.
We hopen dat wij op deze manier in de gelegenheid zijn jullie toch later nog te kunnen verwelkomen voor een leerzame en super gezellige dag in de sneeuw.

Tot die tijd kunnen we alleen maar zeggen, blijf gezond, pas goed op jezelf en dank voor je begrip.

Met sportieve groet,
Henry Franse
SKI Experience

Inschrijven kan via https://www.skiexperience.nl/data-en-inschrijven
Meer informatie zal Ski Limburg z.s.m. verstrekken. Zie hierboven.
Het dagprogramma ziet ongeveer hetzelfde uit, maar wel rekening houdende met op dat moment geldende Corona richtlijnen. Meer informatie op:
https://skiexperience.nl/data-en-inschrijven/programmainformatie-ski-experience

SKI EXPERIENCE OP ZONDAG 27 SEPTEMBER 2020

Heb je ooit het maximale uit je skimogelijkheden gehaald?
Deze éénmalige kans krijg je via Ski Limburg om in 1 dag je skitechniek op je eigen niveau aan te scherpen. In kleine groepjes, met een eigen skileraar en met behulp van “oortjes” en video-opnames zie je s’avonds onder genot van een hapje en drankje de vorderingen van die dag.
Deze héle dag (normaal €153,50) word je door Ski Limburg aangeboden voor €125,- welke rechtstreeks aan de organisatie van Ski Experience dient te worden betaald (bij inschrijving middels I-deal). Vermeld hierbij de coupon code SL2709.
Inschrijven kon via https://www.skiexperience.nl/data-en-inschrijven tot 20 sept 2020.

De huidige leden ontvangen (achteraf) van Ski Limburg nog een extra korting van €40,– in ons jubileumjaar voor deze eerste Ski Experience op 27 september 2020.
Ski Limburg organiseert samen met Ski Experience in Snowworld Landgraaf deze unieke dag op 27 september 2020.
Aspirant leden ontvangen bij inschrijving 1 jaar GRATIS contributie t.w.v. €20,–

Deze uitdaging laat je toch niet schieten!!

Voor meer informatie zie
https://www.skiexperience.nl/onze-experiences/beter-skien-in-1-dag

Het programma voor Ski Experience volgens de verplichte Corona maatregelen:
08.45-09.00 uur   ontvangst met koffie of thee
09.00-09.15 uur   welkom en korte introductie over het project Ski Experience
09.15-09.30 uur   kennismaking met eigen groep en uitdelen ‘oortjes’
09.30-12.00 uur   training deel 1
12.30-13.30 uur   uitgebreid lunchbuffet
13.30-16.00 uur   training deel 2 met aansluitend fotomoment en omkleden

Voor de leden die niet aan Ski Experience deelnemen:
14.30-16.00 uur   twee wandelingen (lange en korte) rondom de steenberg van Snowworld in verschillende groepen i.v.m. corona.

16.30- 18.00 uur Algemene Leden Vergadering Ski Limburg

18.00 uur             Fondue / bbq in het restaurant van Snowworld.
De bbq/fondue is in het inschrijggeld begrepen. De drank is voor eigen rekening.
Indien u geen vlees wenst, of anderszins met eten gebonden bent, laat dit dan zeer tijdig weten. Dan zullen we vragen of voor u het eten aangepast kan worden.

Heeft u nog vragen m.b.t. deze dag bel of mail uw vraag naar het secretariaat
Marcel Kessels   06-29561420   secretaris@skilimburg.nl