Wintersport in Italië- Dolomiti

DIMARO 2023

Reis naar de Brenta Dolomieten

Van vrijdag 10 maart tot en met zondag 19 maart 2023 hebben we in Italië – Dimaro wederom een groot aantal kamers gereserveerd. Het wordt onze tweede reis naar Hotel Dimaro (http://www.dimarohotel.it). Het hotel beschikt over een zwembad en welness center. Veel 2- persoonskamers en de beperkte aantal 1-persoonskamers zijn reeds vergeven bij de boekingen op 1 sept 2022. Dus 2-persoonskamers kan nog net. Het bestuur zoekt alternatieven voor de singles. Wilt u kost wat kost een 1-persoonskamer dan kunnen we u op een wachtlijst plaatsen. Wij kunnen helaas geen enkele garantie bieden op een 1 persoonskamer.

Iedereen kan boeken vanaf 1 september 2022 00.01 uur voor een 1- of 2-persoonskamer.
De deelnemende Ski Limburg leden, en zeker de diverse nieuwe leden onder ons, waren zeer tevreden over het verloop van de reis in maart 2022 en de activiteiten tijdens deze 10-daagse reis.

Ruime ski- en wandelmogelijkheden.

De lokale skibus brengt ons tot aan de skilift van Daolasa, welke ons ook weer naar de verschillende skigebieden van Marileva, Folgarida, Madonna di Campiglio en Pinzolo brengt.
Gezien de slechte sneeuwkwaliteiten in Pejo 3000 en Passo Tonale hebben we voor 2023 gekozen voor een skipas voor alleen deze vier gebieden welke genoeg skimogelijkheden bieden. Dit houdt in dat we géén uitstapjes maken naar Pejo 3000 en Passo Tonale.
De wandelaars onder ons, kunnen hun wandelingen al vanuit het hotel starten en genieten van uitgebreide wandelingen, eventueel onder begeleiding van onze chauffeur Paul.

De onderstaande link geeft ons meer inzichten in het gebied.
https://www.snowrepublic.nl/acht-redenen-voor-een-wintersport-naar-trentino-in-italie

 Covid-19 maatregelen
Welke coronamaatregelen er in maart 2023 gelden in Nederland, in de bus en in Italië zijn nu natuurlijk nog niet bekend! We houden de situaties voor u goed in de gaten. Zouden de Covid-19 maatregelen in Nederland en Italië in de aanloop naar deze reis wijzigen zullen wij u hieromtrent onmiddellijk informeren.

Vertrekschema

20:30 uur in Weert                      Garage Kupers                                      Kelvinstraat 1

21:15 uur in Urmond                   Hotel van der Valk                                Mauritslaan 65

22:00 uur in Kerkrade                  Hilhorst tegels (Roda JC stadion)        Wiebachstraat 28

Prijzen

Reis inclusief busvervoer en op basis van halfpension                          €      730,00

Toeslag eenpersoonskamer                                                                    €      100,00

6 daagse skipas                                                                                      €      272,00

7 daagse skipas                                                                                      €      308,00

8 daagse skipas                                                                                      €      335,00

Niet leden dienen lid te worden van Ski Limburg. De jaarcontributie bedraagt € 20,00.

De reissom is gebaseerd op 40 deelnemers. Bij een minder aantal deelnemers dienen we de reis te annuleren c.q. om te zetten naar een eigen-vervoers-reis c.q. een aanpassing van de reissom.

Aanmelden

Aanmelden kan vanaf 1 september 2022 om 00.01 uur. Aanmeldingen vóór deze datum worden niet verwerkt.
Aanmelden kan uitsluitend met het aanmeldformulier Italië (zie het tabblad achter deze reis) samen met een aanbetaling van € 200. Middels dit formulier verloopt uw aanmelding geautomatiseerd en ontvangt u te zijner tijd op volgorde van binnenkomst een definitieve bevestiging met een factuur van de penningmeester.

Uiterste inschrijfdatum is 15 januari 2023.

 

Meest recente berichten

Welkom

Beste leden van Ski Limburg.

Met de algemene ledenvergadering, de openingswandeling en een feestelijke avond hebben we enerzijds het seizoen 2021-2022 geopend en anderzijds een start gemaakt voor het jubileumjaar: 25 jaar Ski Limburg.

We hebben tijdens de algemene ledenvergadering van vorig jaar het boek “25 jaar Ski Limburg” gepresenteerd. Dit betreft een fotoboek van alle activiteiten die we in deze 25 jaar hebben georganiseerd en waaraan alle leden hebben kunnen deelnemen. Zo zijn er heel wat foto’s van de buitentrainingen, de reizen en wandelingen; van de gezellige avonden in de hotels waar we verbleven tijdens de reizen etc. Het boek biedt een mooie herinnering en overzicht van alles wat we in de 25 jaar beleefd hebben.

Dankzij het grote aantal deelnemers bij alle activiteiten hebben we veel mensen bereikt die zich hebben aangemeld als clublid van onze vereniging. En dat is an sich ook nog niet eens zo bijzonder: het gezellige en bourgondische dat we uitstralen gedurende de activiteiten is aanlokkelijk en aanstekelijk. Wij als bestuur blijven deze weg volgen en trachten meer mensen te interesseren voor de wintersport in al zijn facetten: skiën, snowboarden, langlaufen, winterwandelingen, sleeën en genieten van sneeuw en zon!

We hebben het afgelopen jaar weinig activiteiten kunnen uitoefenen in verband met de Coronapandemie. Toen echter de maatregelen enigszins het buitensporten weer toelieten, hebben we besloten om het seizoen te vervroegen naar begin juli 2021, normaal de periode waarin allen op vakantie zouden zijn. Het bleek een succes te zijn: velen namen deel aan de zondagse “NW-ochtendgymnastiek” en diverse fietstochten zijn gemaakt. Eenieder gaf aan dat zij dankbaar waren voor de gezellige uurtjes, die ze zo lang hebben moeten missen.

Het seizoen 2021-2022 is weer vol van activiteiten en we nodigen jullie graag uit om deel te nemen aan deze activiteiten om de onderlinge band te versterken en te verdiepen. Per 1 september kan men zich inschrijven voor een of meerdere reizen naar Oostenrijk en Italië. We hopen dat we weer met velen kunnen vertrekken en dat ons een volgende Coronagolf bespaart blijft.

Blijf gezond !!
Bestuur van Ski Limburg.
Henk Pook, voorzitter
Oda Vanoppen, penningmeester
Marcel Kessels, secretaris

Valkenburg aan de Geul, 29 augustus 2021

Bekijk al onze actitiviteiten op onze site https://www.skilimburg.com.