Wintersport in Italië- Dolomiti

DIMARO 2022

Van vrijdag 18 maart tot en met zondag 27 maart 2022 gaan we naar Italië – Dimaro. De annulering van de reis in 2020 en 2021 door de Covid pandemie, gaan we in 2022 weer helemaal goed maken.
Wilt u deelnemen aan deze reis, dan dient u voorafgaande aan uw aanmelding voor deze reis, lid te zijn cq. te worden van Ski Limburg.
We gaan voor de 1e keer naar Hotel Dimaro (http://www.dimarohotel.it). Het hotel beschikt over een zwembad en welness center. Mooie 2-persoonskamers en een beperkt aantal 1-persoonskamers zijn vastgelegd. 
Iedereen kon boeken vanaf 1 september 2021 00.01 uur voor een 1- of 2-persoonskamer. Alle beschikbare 1-en 2-persoonskamers zijn inmiddels volgeboekt
Indien u nu nog boekt wordt u op een reservelijst geplaatst.

Ruime ski- en wandelmogelijkheden.
De eigen hotel-skibus brengt u tot aan de skilift, welke u naar de verschillende skigebieden brengt. De wandelaars onder ons, kunnen hun wandelingen al vanuit het hotel starten en genieten van uitgebreide wandelingen, onder eventuele begeleiding van onze chauffeur Paul, die in deze gebieden zeer bekend is.
Mogelijk dat we met onze eigen bus van Kupers ook nog andere ski- en wandelgebieden bezoeken zoals Madonna di Campiglio, Peio, Passo Tonale, Ponte de Legno, allemaal gelegen in Val de Sole. Dit allemaal afhankelijk van de weersomstandigheden.

Opstapplaatsen.
Voor onze reis is gekozen voor 3 opstapplaatsen met onze busorganisatie Kupers t.w.
om 20.00 uur     Kelvinstraat 1          Weert      Garage Kupers
om 20.30 uur     Mauritslaan 65        Urmond    Hotel van der Valk
om 21.00 uur     Eiebachstraat 28     Kerkrade  bij Roda stadion – Hilhorst tegels

Prijzen.
Gedurende deze zeer ruime week worden we in hotel Dimaro verzorgd op basis van halfpension. Het bestuur heeft een calculatie gemaakt op basis van 40 personen.
Reis inclusief bus en halfpension                       € 630,–
Prijs bus + half pension + skipas 6 dg                € 830,– 
Prijs bus + half pension + skipas 7 dg                € 855,–
Prijs bus + half pension + skipas 8 dg                € 875,–
Toeslag 1 persoonskamer                                  € 100,–
Toeslag 2 persoonskamer bij alleengebruik       € 225,–

Zorg voor een goede reis- en annuleringsverzekering. Het bestuur kan voor eventuele calamiteiten niet aansprakelijk worden gesteld.

Aanmelden.
Aanmelden kan vanaf 1 september 2021, uitsluitend met het ‘aanmeldformulier Dimaro 2022’, dat tegen die tijd direct als tab achter deze reis wordt vermeld. Eerder invullen van het formulier zal niet worden opgenomen in de automatische registratie. Middels dit formulier verloopt uw aanmelding geautomatiseerd en ontvangt u van de penningmeester een factuur met daarop de betaaltermijn.

Wenst u meer informatie mail dan naar voorzitter@skilimburg.nl

 

Covid-19 maatregelen

Zowel touringcarbedrijf Kupers alsook hotel Dimaro hebben een groot aantal maatregelen getroffen ter bescherming van hun gasten. Ook in de diverse skigebieden gelden uitgebreide Covid-19 maatregelen. Voor alle genomen maatregelen verwijzen we naar het aparte tabblad Covid 19 op onze website. Zouden de Covid-19 maatregelen in Nederland en Italië in de aanloop naar deze reis wijzigen zullen wij u hieromtrent onmiddellijk informeren.

Italiaanse noodnummers 118, 113 en 115 zijn afgeschaft en vervangen door 112

Het historische Italiaanse noodnummer 118 is vervangen door 112, het nummer dat in heel Europa in gebruik is. Hetzelfde geldt voor de nummers 113 en 115. Vanaf 1 november zal je een ambulance, de brandweer of de politie dus gewoon kunnen bereiken via het nummer 112. Dat werd goedgekeurd door de Italiaanse Senaat, die daarmee een besluit volgt dat reeds in 1991 door een aantal Europese landen gezamenlijk werd genomen. Voor de Italianen zal het even wennen zijn.

 

Foto’s eerdere reizen

 

IMG_9470.jpg aangepast formaat

                                     De skigroep van Brenta Dolomiti in 2019

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

20180321_163534

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Hieronder een foto impressie van onze maart reis in 2017.

Deze diashow vereist JavaScript.

Hieronder volgt een selectie uit meer dan 1000 foto’s ontvangen van de deelnemers van de onvergetelijke reis in 2016. Nogmaals bedankt voor jullie bijdrage.

Deze diashow vereist JavaScript.