Wintersport in Italië- Dolomiti

DIMARO 2022

Kijk op LAATSTE NIEUWS voor Snowmagazine data om al in de winterse sferen te komen

Van vrijdag 18 maart tot en met zondag 27 maart 2022 gaan we naar Italië – Dimaro. De annulering van de reis in 2020 en 2021 door de Covid pandemie, gaan we in 2022 weer helemaal goed maken. Heeft u de ‘REISAPP’ van het Ministerie van Buitenlandse Zaken &Douane al gedownload voor de meest recente richtlijnen per land?
Wilt u deelnemen aan deze reis, dan dient u voorafgaande aan uw aanmelding voor deze reis, lid te zijn cq. te worden van Ski Limburg.
We gaan voor de 1e keer naar Hotel Dimaro (http://www.dimarohotel.it). Het hotel beschikt over een zwembad en welness center. Mooie 2-persoonskamers en een beperkt aantal 1-persoonskamers zijn vastgelegd.
Iedereen kon boeken vanaf 1 september 2021 00.01 uur voor een 1- of 2-persoonskamer. Alle beschikbare 1-en 2-persoonskamers zijn inmiddels volgeboekt.
Indien u nu nog boekt wordt u op een reservelijst geplaatst.

Ruime ski- en wandelmogelijkheden.
De eigen hotel-skibus brengt u tot aan de skilift, welke u naar de verschillende skigebieden brengt. De wandelaars onder ons, kunnen hun wandelingen al vanuit het hotel starten en genieten van uitgebreide wandelingen, onder eventuele begeleiding van onze chauffeur Paul, die in deze gebieden zeer bekend is.
Mogelijk dat we met onze eigen bus van Kupers ook nog andere ski- en wandelgebieden bezoeken zoals Madonna di Campiglio, Peio, Passo Tonale, Ponte de Legno, allemaal gelegen in Val de Sole. Dit allemaal afhankelijk van de weersomstandigheden. Kijk ook aans naar de navolgende doorlink waarom het aldaar zo mooi is:

https://www.snowrepublic.nl/acht-redenen-voor-een-wintersport-naar-trentino-in-italie

Opstapplaatsen.
Voor onze reis is gekozen voor 3 opstapplaatsen met onze busorganisatie Kupers t.w.
om 20.00 uur     Kelvinstraat 1          Weert      Garage Kupers
om 20.30 uur     Mauritslaan 65        Urmond    Hotel van der Valk
om 21.00 uur     Eiebachstraat 28     Kerkrade  bij Roda stadion – Hilhorst tegels

Prijzen.
Gedurende deze zeer ruime week worden we in hotel Dimaro verzorgd op basis van halfpension. Het bestuur heeft een calculatie gemaakt op basis van 40 personen.
Reis inclusief bus en halfpension                       € 630,–
Prijs bus + half pension + skipas 6 dg                € 830,–
Prijs bus + half pension + skipas 7 dg                € 855,–
Prijs bus + half pension + skipas 8 dg                € 875,–
Toeslag 1 persoonskamer                                  € 100,–
Toeslag 2 persoonskamer bij alleengebruik       € 225,–

Zorg voor een goede reis- en annuleringsverzekering. Het bestuur kan voor eventuele calamiteiten niet aansprakelijk worden gesteld.

Aanmelden.
Aanmelden kan vanaf 1 september 2021, uitsluitend met het ‘aanmeldformulier Dimaro 2022’, dat tegen die tijd direct als tab achter deze reis wordt vermeld. Middels dit formulier verloopt uw aanmelding geautomatiseerd en ontvangt u van de penningmeester een factuur met daarop de betaaltermijn.

Voor de reis naar Italië zijn bij het bestuur de navolgende maatregelen bekend, waarvan u aanvullende kennis dient te nemen onder de tab COVID-19 maatregelen en de maatregelen die de overheid neemt en  waarvoor u persoonlijk verantwoordelijk bent. Klik regelmatig op de onderstaande link voor Italië voor de meest recente gegevens :
Voor Italië is de link    https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/italie/reizen/reisadvies

Maatregelen per 1 oktober 2021

Voor de reizen naar Oostenrijk zijn bij het bestuur de navolgende maatregelen binnengekomen, waarvan u kennis dient te nemen en waarvoor u persoonlijk verantwoordelijk bent. Klik op de onderstaande link voor Oostenrijk https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/oostenrijk/reizen/reisadvies

Voor Italië is de link    https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/italie/reizen/reisadvies