Welkom

epique-nskivSki Limburg bestaat reeds 25 jaar en houdt zich vooral bezig met activiteiten als voorbereiding op de wintersport. Helaas gooit de Corona pandemie veel ‘roet in het eten’ en kunnen veel activiteiten niet doorgaan..

Activiteiten voor jong en oud, specifiek gericht op de sneeuw, maar ook op gezelligheid, sporten voor het hele gezin en op en in accommodaties in en bij de natuur.

Gedacht moet worden aan activiteiten als een bootcamp, fietsen, wandelen, nordic walken, waaraan individueel maar ook in team/familie verband meegedaan kan worden.

En indien u lid bent van de Nederlandse Ski Vereniging betaalt u geen clublidmaatschapsgeld. Mogelijk een kleine bijdrage bij een specifieke activiteit.
Wilt u alleen lid worden van de Ski Limburg dan betaalt u jaarlijks € 20,– contributie.

Voor het seizoen 2020-2021  hebben we weer leuke activiteiten georganiseerd, waarvoor we ook dank verschuldigd zijn aan diverse leden van de Ski Limburg en de Jubileumcommissie.  Een goede lichamelijke conditie is niet alleen noodzakelijk voor je geliefde wintersport, maar ook belangrijk in het dagelijks leven. Het bewegen onder begeleiding verkleint vaak de kans op ongelukken, spierpijntjes en voor de ouderen onder ons toch vaak wat meer lichamelijke ongemakken. Ook het sociale aspect speelt een grote rol bij onze vereniging.

Langs deze weg verzoeken wij u vriendelijk om uw e-mailadres op te geven via secretaris@skilimburg.nl. Indien wij over uw e-mail adres beschikken houden we u ook nog via dit medium op de hoogte van al onze activiteiten.
Daarnaast hebben wij sinds kort ook de beschikking over Facebook.

Ook nu reeds voor het vijfde jaar zijn de activiteiten vooraf en achteraf te bekijken op onze site http://www.skilimburg.com. Van de oudere activiteiten vindt u een samenvatting.

Wij hopen u op één of meerdere activiteiten in de toekomst te ontmoeten.

Het bestuur van Ski Limburg
Henk Pook, voorzitter
Marcel Kessels, secretaris
Oda Vanoppen, penningmeester